Vleeswaren

Klant komt overeen met zone 'Nederland'

San Daniele ham

San Daniele Ham is langer, magerder en bevat minder zout dan de Prosciutto di Parma. Daarnaast is de San Daniele donkerder van kleur en zoeter. Deze ham is 18 maanden gerijpt, uitgebeend en opgebonden. Deze heerlijk zachte ham kan uitstekend bij de meloen of mozzarella gegeten worden.

Prosciutto di San Daniele wordt geproduceerd in de Friuli Venezia Giulia regio, het heuvelrijke landschap rond het stadje San Daniele in de provincie Udine, in het verre noordoosten van Italië. Makkelijk herkenbaar door de typische gitaar-achtige vorm, de aanwezigheid van de poot en het typische brandmerk. San Daniele Ham is uitsluitend gemaakt van varkens geboren en gefokte varkens en zeezout. Het is een natuurlijk product zonder kunstmatige toevoegingen of conserveringsmiddelen. Doordat het een hoge voedingswaarde heeft en gemakkelijk te verteren is maakt het geschikt voor vrijwel ieder type dieet.

 4,98