-
Chorizo rodewijn knoflook
€ 6,95 -
Coca Cola
€ 2,65 -
Culatello
€ 6,95 -
De Italiaanse Burger
€ 8,95150 gram black Anges beef, rucola, scamorza, pancetta, tomaat, ui, picante mayo en augurk.
-
Dolce Italia
€ 26,50 -
Dubbel nul pizzameel ‘Caputo’ 1kg / Bloem Blauw
€ 3,95Dubbel nul pizzameel ‘Caputo’ 1kg / Bloem Blauw Voor welke recepten? Klassieker voor alle doeleinden. formaten: 1 kg : meeltyp 00 eiwit 11,50% houdbaarheid 12 maanden bakkerij 220/240 elastischitijd W/V 0,50 / 0,60 -
Espresso Oro Saquella
€ 23,95 -
Fanta Cassis
€ 2,65 -
Fanta Orange
€ 2,65 -
Farina 00 granoro
€ 3,98 -
Fior di latte pizza kaas 400 gram
€ 7,95De afgeroomde koeienmelk zorgt voor de extra romige Mozzarella Fior di Latte. Deze romige gepasteuriseerde koemelk wordt vermengd met heet water en daarna tot de ideale textuur gemixt. Met trots trekt onze Italiaanse kaasmaker vervolgens het uiteindelijke mengsel aan de roerplank omhoog en zijn zoon glundert bij het zien van zoveel vakmanschap. Hij let op de fijne kneepjes want hij wil niets liever dan de ambachtelijke kaasmakerij voortzetten. Een erfenis waar hij met recht zeer trots op is. De Mozzarella Fior di Latte is vers op zijn lekkerst. Deze koemelkvariant is mager en past daarom ideaal in een gezond mediterraan menu. Mozzarella Fior di Latte is een jonge, zachte roommozzarella van gepasteuriseerde koemelk met een snufje zeezout. Het caroteen in de koemelk geeft hem de zachtgele kleur. Hij heeft een lichtromige smaak. Mozzarella Fior di Latte is speciaal voor jou in julienne-reepjes gesneden en direct klaar om vanuit de verpakking op je ovenverse pizza te strooien.
-
Fregola pastabolletjes Tostata Sarda 500 gr
€ 5,79Fregola Pasta uit Sardinie Tostata Sarda 500 grHet gezonde grove tarwegriesmeel oftewel durum tarwemeel wordt met pastameel en bronwater tot pastabolletjes gewreven. Na 24 uur drogen wordt deze fregola krokant geroosterd tot een heerlijke Fregola Tostata Sarda. Deze pasta vindt zijn oorsprong op het mooie Sardinië waar de fregola traditioneel geserveerd wordt met huisgemaakte tomatensaus en mosselen of kokkels.
-
Fritto Mista
€ 6,95Fritto Mista, een mix van vis soorten zoals: Gamba`s, ansjovis, mosselen, kabeljou en inkvisringen gefrituurt in met een krokant bierbeslag. U krijgt er een tartaar sausje bij om het compleet te maken. Tip: drink en een koude Peroni of Pinot grigio bij.
-
Fuet extra naturel
€ 4,95 -
Fuet met tuinkruiden
€ 3,20 -
Funghi porcini secchi
€ 6,98 -
Gazpacho
€ 4,98 -
Gekookte Pata Negra ham 150gr
€ 5,95Gekookte ham van de Pata Negra, Iberico varken gesneden 150 gram, zeer smaakvol en ideaal voor op de pizza.
-
Gepaspte-pizza-kaas
€ 6,95 – € 11,95Gepaspte-pizza-kaas, deze geraspte jongbelegen kaas is ideaal voor het maken van pizza`s . Door zijn zachtheid smelt de kaas goed, hij is licht van smaak en niet overheersend . Te bestellen in hoeveelheid van 500gram of 1 kilogram genoeg voor 5 tot 10 pizza`s. U kunt de kaas ook invriezen .
-
Geraspte Pecorino fijn
€ 4,95Het bergachtige gebied van Sardinië is bij uitstek de omgeving waar de schapen een veelheid aan grassen, weidebloemen en bessen vinden. Het is wellicht dat rijke menu dat de Sardijnse pecorino zijn speciale aroma en dierlijke smaak geeft. Pecorino Romano is een harde kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. De belegen kaas heeft ruim 4 maanden mogen rijpen. Deze schapenkaas is harder en zouter dan de Pecorino Canestrato Pepato. Natuurlijk is de Pecorino Romano een heerlijke bron van eiwitten, calcium en vitamines A, B en D.
Strooi de fijn gemalen Pecorino Romano direct vanuit de verpakking op je verse pasta met peper, Italiaanse kruiden en rucola. Zo komt de rijke smaak het beste tot zijn recht. Pecorino Romano is per 100 gram verpakt -
Gist gedroogd 50 gram
€ 2,39Gist gedroogd 50 gram, Gist gedroogd in poedervorm, prima en makkelijk te gebruiken. Lang houdbaar en 50 gram is genoeg voor zeker 40 pizza`s.
-
Glutenvrije Penne
€ 6,95Glutenvrij.Onze Italiaanse leverancier Gragnano is een grootmeester in alles wat met pasta te maken heeft; pasta is een eeuwenoude. kunstvorm voor de hele familie Gragnano. Dat is terug te zien in hun natuurlijke grondstoffen, de ambachtelijke bereiding, het uitgebreide, fantasievolle assortiment en de oogstrelende presentatie van al die verrukkelijke pastasoorten. Doordat Gragnano ook maïs- en rijstmeel gebruikt, is de heerlijke Penne Rigate er ook in een glutenvrije versie. Serveer deze glutenvrije Penne Rigate Senza Glutine op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.
-
Grana Padano riserva 20 maanden
€ 6,90