Azijn & Olie

Klant komt overeen met zone 'Nederland'

Balsamico vecchio

Balsamico vecchio 12

Dit is aceto balsamico zoals hij van oudsher bedoeld is.

De Aceto Balsamico Tradizionale wordt gemaakt van de witte druivenrassen Trebbiano of Sauvignon die rondom Modena in Emilia Romagna groeien.

Deze druiven worden zo laat mogelijk geplukt zodat ze optimaal van de zon kunnen profiteren.

De geconcentreerde most van deze druiven wordt gerijpt in houten vaten, die unieke smaaknuances aan de azijn toevoegen. Naarmate de Aceto Balsamico langer rijpt, wordt hij dikker en rijker van smaak. Aceto Balsamico Tradizionale is een volledig natuurlijk product, geproduceerd zonder toegevoegde kruiden, smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Uitsluitend te krijgen in 100ml flesjes, gebotteld en beschermd door het Consorzi Aceto Balsamico.
De kwaliteit van Aceto Balsamico Tradizionale wordt gegarandeerd door twee consortia. De keurmeesters van het Consorzio Produttori Aceto Balsamico Tradizionale voeren een strenge controle uit op de balsamicoazijn voordat deze wordt gebotteld. Balsamicoazijn is veelzijdig te gebruiken: in salades, sauzen en verfijnde gerechten. Slechts enkele druppels zijn al genoeg. Deze aceto heeft een rijpingstijd van 12 jaar ondergaan.

Geweldige toevoeging aan je anti pasti of kaasplankje!

 

  • Balsamico vecchio
  • Inhoud : 100 ml
  • Gegarandeerd kwaliteits product
  • Producent : Acetaia Reale
  • Regio : Modena

 

 69,50

Categorie: Tags: ,

Andere suggesties…