Uiteraard willen wij u constant blijven voorzien van de meest bijzondere vleeswaren. Daarom kunt u nu voor twee heerlijke nieuwe vleeswaren bij La Fermata terecht. Het gaat om de Dolce Zero en Secreto 07. Daarnaast verkopen wij nu ook een kruidige Butcher’s Gin. Deze heerlijkheden komen van de meesterslagers De Laet & Van Haver uit Antwerpen. La Fermata is de eerste winkel in Nederland die deze uiterst bijzondere producten verkoopt. Absoluut een reden om snel eens te komen proeven. Lees hieronder waarom deze producten zo bijzonder zijn:

Dolce Zero
Dit zachte vlees is te vergelijken met carpaccio maar dan veel gewaagder. Het bezit aroma’s van praline en Braziliaanse koffie. Naast dat dit vlees heerlijk is voor bij de borrel kunt u het perfect combineren met gebakken ganzenlever. Voor de echte culinaire liefhebbers: probeer dan vooral eens deze hemelse Dolce Zero in combinatie met pure chocolade. Een ware smaaksensatie.

Dolce ZeroSecreto 07
Een stukje kunst dat wegsmelt op uw tong, de Secreto 07. Het is een carpaccio getild naar een hoger niveau. Deze Secreto 07 is door de producenten en meesterslagers De Laet & Van Haver geselecteerd, gedryaged en gekruid tot een prachtig mooi stuk vlees. Het vlees is van het Noord-Spaanse runderras Rubia Gallega dat zeven weken lang wordt gerijpt in een marinade van zeven verschillende soorten kruiden. Presenteer het in fijngesneden plakjes en meer heeft deze carpaccio niet nodig. Gegarandeerd genieten voor u en anderen!

Secreto 07

Butcher’s Gin
Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten gin’s. Zoals gin’s op basis van alle soorten fruit en kruiden en zelfs op basis van Vis. Maar een gin op basis van vlees bestond nog niet. Totdat De Laet & Van Haver met het idee kwamen om een gin te produceren van vlees. Zo onstond de Butcher’s Gin die ook écht naar Secreto ruikt. Deze kruidige gin heeft een zeer speciaal karakter. De gin komt het meest tot zijn recht als u een paar druppels citroensap en een scheut Pink Pepper Tonic van Schweppes toevoegt en het afmaakt met een snufje zwarte peper en verse basilicum. Be ready!

Butcher's Gin

Kijk voor al onze producten in onze online winkel. Tot snel bij La Fermata!