-
Chorizo extra grof
€ 19,95 -
Chorizo Fuet
€ 2,95 -
Chorizo Iberico
€ 29,90 -
Culatello
€ 6,95 -
Fuet extra naturel
€ 4,95 -
Fuet met tuinkruiden
€ 3,20 -
Guanciale stragionato
€ 7,95 -
Iberico fuet
€ 5,00 -
Iberico worst
€ 27,95 -
Italiaanse verse peperworst
€ 4,98 -
Italiaanse verse worst
€ 4,85 -
Jamon Iberico bellota
€ 15,90 -
kalfs fricandeau
€ 4,79 -
Knoflook fuet
€ 4,95 -
Knoflook salami
€ 6,95 -
nduja piccante zachte worst
€ 14,50 -
Pamplona chorizo
€ 19,95 -
Pancetta Coppata
€ 4,89 -
Peper fuet
€ 4,95 -
Saltufo
€ 5,19 -
Strolghino salami
€ 16,95 -
truffelworst vers
€ 7,95 -
San Daniele ham
€ 4,98San Daniele Ham is langer, magerder en bevat minder zout dan de Prosciutto di Parma. Daarnaast is de San Daniele donkerder van kleur en zoeter. Deze ham is 18 maanden gerijpt, uitgebeend en opgebonden. Deze heerlijk zachte ham kan uitstekend bij de meloen of mozzarella gegeten worden.
-
Cacciatore salami droge worst
€ 7,25 -
Carpaccio
€ 4,69 -
Prosciutto Arrosto
€ 3,39 -
Salami Napoli
€ 2,60 -
Prosciutto San Daniele D.O.P. Addobbo Riserva
€ 5,98 -
Prosciutto di Parma Gesneden 100gr
€ 5,95 -
Prosciutto di Parma
€ 4,89 -
Gekookte ham met zwarte truffel
€ 4,95 -
Pastrami
€ 3,29 -
Pancetta Coppata Mezze
€ 2,89 -
Mortadella Bologna
€ 1,98 -
Serrano Riserva” (met been & klem in doos)
€ 149,90 -
Serrano Riserva” (met been & klem in doos) (kopie)
€ 149,90 -
Serrano ” 12m.
€ 3,95 -
Iberico Bellota(Pata Negra)
€ 12,98 -
Coppa di Parma
€ 3,25 -
Bresaola Punta D’Anca 100gr
€ 4,79Bresaola is genoemd naar een plaatsje in de Valtellinastreek in de provincie Lombardije (tegen de Zwitserse grens aan). Tegenwoordig wordt het in heel Italië geproduceerd. Deze bresaola is ambachtelijk gezout met zeezout en natuurlijk gerijpt. Het resultaat is een bresaola met een zachte smaak. Uitstekend geschikt als voorgerecht (carpaccio).
Gewicht: 100 gram, Producent: Chiapella, Regio: Piemonte
-
Abruzzese salami worst droog
€ 13,95