-
Chorizo extra grof
€ 19,95 -
Chorizo Fuet
€ 2,95 -
Chorizo Iberico
€ 29,90 -
Culatello
€ 6,95 -
Fuet extra naturel
€ 4,95 -
Fuet met tuinkruiden
€ 3,20 -
Gekookte Pata Negra ham 150gr
Gekookte ham van de Pata Negra, Iberico varken gesneden 150 gram, zeer smaakvol en ideaal voor op de pizza.
-
Guanciale blokjes gesneden 250gr
Guanciale is Italiaans spek gemaakt van varkenswang. Guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en vervolgens drie weken gerijpt. De smaak is sterker dan andere varkensproducten zoals pancetta en de textuur is delicater. Maak hier uw spaghetti carbonarra mee!! zo lekker heeft u het nog nooit gegeten.De prijs is gebaseerd per 250 gram. De gesneden stukjes zijn vacuum verpakt.
-
Guanciale stragionato
Guanciale is Italiaans spek gemaakt van varkenswang. Guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en vervolgens drie weken gerijpt. De smaak is sterker dan andere varkensproducten zoals pancetta en de textuur is delicater. Maak hier uw spaghetti carbonarra mee!! zo lekker heeft u het nog nooit gegeten. De prijs is gebaseerd per 250 gram. De stukjes zijn vacuum verpakt.
-
Iberico fuet
€ 5,00 -
Iberico worst
€ 27,95 -
Italiaanse verse peperworst
€ 4,98 -
Italiaanse verse worst
€ 4,85 -
Jamon Iberico bellota
€ 15,90 -
kalfs fricandeau
€ 4,79 -
Knoflook fuet
€ 4,95 -
Knoflook salami
€ 6,95 -
nduja piccante zachte worst
€ 14,50 -
Pamplona chorizo
€ 19,95 -
Pancetta Coppata
€ 4,89 -
Parmaham gesneden 150 gram
Parmaham gesneden 150 gram, vers van het mes gesneden, zo zacht van smaak. Alleen pure Parma varkensdij, zeezout en veel tijd en aandacht. Zo ontstaat de Prosciutto di Parma met het D.O.P.-label. Ruim 16 maanden lang heeft de Prosciutto di Parma D.O.P. aan de lucht gerijpt. Het lange en natuurlijke rijpingsproces staat mede garant voor de sublieme kwaliteit. De parmaham is rijk aan voedingsstoffen en licht verteerbaar. De Prosciutto di Parma is geliefd om zijn verfijnde zoete smaak en het heerlijke aroma. Deze Prosciutto di Parma is een plaatje om te zien en kan direct vanuit de koeling worden aangesneden. Beleg een verse Italiaanse bol met parmaham en besprenkel deze met enkele druppels balsamicoazijn. Dat is genieten in alle puurheid. Natuurlijk vrij van lactose en gluten De Prosciutto di Parma D.O.P. wordt per 150 gram geleverd.
-
Peper fuet
€ 4,95 -
Pepperoni-worst-gesneden-150-gram
Pepperoni-worst-gesneden-150-gram, deze pittige salami is uitermate geschikt voor op de pizza. De klassieke combinatie door de kleine plakjes, uitermate geschrikt voor de pizza. verpakt per 150 gram genoeg voor minimaal 3 pizza`s van 30cm .
-
Salami Sopressa gesneden 150 gram
Salami Sopressa gesneden 150 gram. In de Veneto regio scharrelen de varkens voor onze Salame Sopressa Veneta. Deze ronde salamiworst is ongeveer 12cm in doorsnede. Hij is vooral aantrekkelijk door het lage vetgehalte. De Salame Sopressa Veneta is ruim 4 maanden aan de lucht gedroogd. De peperkorrels in de Salame Sopressa Veneta geven deze salamiworst extra pit. Hij is verder grofgemalen, met zeezout gepekeld en Italiaans gekruid. De Salame Sopressa Veneta wordt traditioneel gegeten met polenta en champignons.Natuurlijk vrij van lactose en gluten
-
Saltufo
€ 5,19 -
truffelworst vers
€ 7,95 -
San Daniele ham
San Daniele Ham is langer, magerder en bevat minder zout dan de Prosciutto di Parma. Daarnaast is de San Daniele donkerder van kleur en zoeter. Deze ham is 18 maanden gerijpt, uitgebeend en opgebonden. Deze heerlijk zachte ham kan uitstekend bij de meloen of mozzarella gegeten worden.
-
Cacciatore salami droge worst
€ 7,95 -
Carpaccio
€ 4,69 -
Prosciutto Arrosto
€ 3,39 -
Salami Napoli
€ 2,60 -
Prosciutto San Daniele D.O.P. Addobbo Riserva
€ 5,98 -
Prosciutto di Parma Gesneden 100gr
€ 5,95 -
Prosciutto di Parma
€ 4,89 -
Gekookte ham met zwarte truffel
€ 4,95 -
Pastrami
€ 3,29 -
Pancetta Coppata Mezze
€ 2,89 -
Mortadella Bologna
€ 1,98 -
Serrano ” 12m.
€ 3,95 -
Iberico Bellota(Pata Negra)
€ 12,98 -
Coppa di Parma
€ 3,25 -
Bresaola Punta D’Anca 100gr
Bresaola is genoemd naar een plaatsje in de Valtellinastreek in de provincie Lombardije (tegen de Zwitserse grens aan). Tegenwoordig wordt het in heel Italië geproduceerd. Deze bresaola is ambachtelijk gezout met zeezout en natuurlijk gerijpt. Het resultaat is een bresaola met een zachte smaak. Uitstekend geschikt als voorgerecht (carpaccio).
Gewicht: 100 gram, Producent: Chiapella, Regio: Piemonte
-
Abruzzese salami worst levoni
Abruzzese salami worst droog komt oorspronkelijk uit de regio Abruzzo. Deze salami is delicaat en compact te noemen. Door de toevoeging van witte en zwarte peper heeft dit mager, fijn gemalen worstje een licht pikante smaak. Dun gesneden heerlijk als aperitief of bij een borrel. Abruzzo salami wordt gemaakt over de regionale grondgebied: het is rauw, middellange graan vleeswaren gemaakt van vers varkensvlees, links om op te hangen voor één of twee dagen bij lage temperatuur en daarna zorgvuldig gevild, uitgebeend en ontdaan van de belangrijkste bindweefsel (pezen en aponeurosis ) en het laagsmeltende zachte vetten. De buitenkant is droog en kan wat wijdverbreid, natuurlijk wit massaal getint met sinaasappel en / of groen, vooral als industrieel geproduceerd. De rode, gladde pasta is middelgrote grote korrel en mager. Na behuizing en binden, worden de salami rijpt onder gecontroleerde omstandigheden en in ieder geval bij een temperatuur van ten hoogste 15 ° C, voor iets tussen 25 en 180 dagen, en precies op industrieel niveau, tussen 100- 180 dagen.