Vleeswaren
Guanciale vakenswang stragionato
Guanciale varkenswang stragionato is Italiaans spek gemaakt van varkenswang. Guancia is Italiaans voor wang. Het spek is gekruid met zout, zwarte of rode peper en vervolgens drie weken gerijpt. De smaak is sterker dan andere varkensproducten zoals pancetta en de textuur is delicater. Maak hier uw spaghetti carbonarra mee!! zo lekker heeft u het nog nooit gegeten. De prijs is gebaseerd per 250 gram. De stukjes zijn vacuum verpakt.
€ 7,95
Andere suggesties…
-
Guanciale blokjes gesneden 250gr – 200 gram
€ 6,95Hoeveelheid: 200 gram
-
Pecorino Romano 200 gr
Pecorino Romano staat bekend als een pittige harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Deze variant is zelfs al speciaal voor u geraspt. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater. Deze kaas komt uit de Regio Romana. prijs per kilo €39,95
-
Spaghetti di Gragnano
€ 6,95Hoogste kwaliteit
Eén van de beste pasta´s ter wereld komt uit het Italiaanse plaatsje Gragnano ten zuiden van Napels. Het tarwegriesmeel
wordt daar tot pasta gekneed, in bronzen vormen gegoten, en in een lage omgevingstemperatuur gedroogd. Dit is het
heerlijke recept dat de koning van Napels al zo´n twee eeuwen geleden exclusief aan Napels en Gragnano toewees.
De Spaghetti Gragnano IGP is een ferme, dubbel zo lange spaghetti. Hij is iets poreus waardoor de saus maximaal kan
intrekken.
Serveer de Spaghetti Gragnano IGP met huisgemaakte pesto, zalm, en een caprese-salade en drink er een goed glas
Italiaanse witte wijn bij. Overheerlijk!
De Spaghetti Gragnano IGP weegt 500 gram en is in een transparante zak verpakt.
Traditionele lange Italiaanse Spaghetti Gragnano IGP -
Geraspte Pecorino fijn
€ 4,95Het bergachtige gebied van Sardinië is bij uitstek de omgeving waar de schapen een veelheid aan grassen, weidebloemen en bessen vinden. Het is wellicht dat rijke menu dat de Sardijnse pecorino zijn speciale aroma en dierlijke smaak geeft. Pecorino Romano is een harde kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. De belegen kaas heeft ruim 4 maanden mogen rijpen. Deze schapenkaas is harder en zouter dan de Pecorino Canestrato Pepato. Natuurlijk is de Pecorino Romano een heerlijke bron van eiwitten, calcium en vitamines A, B en D.
Strooi de fijn gemalen Pecorino Romano direct vanuit de verpakking op je verse pasta met peper, Italiaanse kruiden en rucola. Zo komt de rijke smaak het beste tot zijn recht. Pecorino Romano is per 100 gram verpakt