-
Cannalloni ricotta spinazie 3,5 KG Vegetarisch
Deze schaal is geschikt voor 7/10 personen en weegt 3,5 kilo. In de prijs is een Borg van €20,- verwerkt voor de ovenschaal. U ontvangt de €20,- na inlevering van de schaal.
-
Cannalloni Carne met gehakt vulling 3,5 KG 7 tot 10 pers
Deze schaal is geschikt voor 7/10 personen en weegt 3,5 kilo. In de prijs is een Borg van €20,- verwerkt voor de ovenschaal. U ontvangt de €20,- na inlevering van de schaal.
-
Lasagne bolognese 5kg
Lasagne bolognese 5kg, geschikt voor grote groepen mensen 10/15 pers. In de prijs zit €20,- borg voor de ovenschaal. Bij inlevering ontvangt u €20,- retour.
-
Arancini di riso
€ 5,50 -
Broodje Parmaham Mozzarella
Huisgemaakte pesto, rucola, Parmaham, buffelmozzarella, verse tomaat! Dit luxe broodje is absoluut het proeven waard! Deze ham smelt op je tong.
-
Hapjes Schaal 6 Personen vleeswaren
Anti Pasti schaal met vleeswaren voor 6 personen. Gevuld met: Coppa di Parma, Parmaham/mozzarella, Salami Sopressa, Truffelsalami, San Daniele en Carpaccio.
-
Pizza Salami
€ 9,95 -
Abruzzese salami worst levoni
Abruzzese salami worst droog komt oorspronkelijk uit de regio Abruzzo. Deze salami is delicaat en compact te noemen. Door de toevoeging van witte en zwarte peper heeft dit mager, fijn gemalen worstje een licht pikante smaak. Dun gesneden heerlijk als aperitief of bij een borrel. Abruzzo salami wordt gemaakt over de regionale grondgebied: het is rauw, middellange graan vleeswaren gemaakt van vers varkensvlees, links om op te hangen voor één of twee dagen bij lage temperatuur en daarna zorgvuldig gevild, uitgebeend en ontdaan van de belangrijkste bindweefsel (pezen en aponeurosis ) en het laagsmeltende zachte vetten. De buitenkant is droog en kan wat wijdverbreid, natuurlijk wit massaal getint met sinaasappel en / of groen, vooral als industrieel geproduceerd. De rode, gladde pasta is middelgrote grote korrel en mager. Na behuizing en binden, worden de salami rijpt onder gecontroleerde omstandigheden en in ieder geval bij een temperatuur van ten hoogste 15 ° C, voor iets tussen 25 en 180 dagen, en precies op industrieel niveau, tussen 100- 180 dagen.
-
Broodje Vitello Tonnato
Rucola, kalfsfricandeau, huisgemaakte tonijnsaus en kappertjes. Onze fricandeau in roze gebraden. De tonijnsaus is natuurlijk en huisgemaakt met de beste tonijn, ansjovis en kappertjes.
-
Broodje Truffelsalami
Truffelmayonaise, rucola, truffelsalami, parmezaanse kaas, en zongedroogde tomaten.
-
Broodje Smokey Beef
Truffelmayonaise, rucola, smokey beef (gebakken biefstuk), ui, parmezaanse kaas en zongedroogde tomaten.