Kaas
Scamorza Affumicata
Scamorza Affumicata
Een gerookte Italiaanse kaas gemaakt van rauwe koemelk of buffelmelk. De kaas is herkenbaar door zijn peerachtige vorm die ontstaat omdat deze hangend word gerookt. Het is heerlijk op de kaasplank, geschaafd over risotto of pasta . De kaas weegt per stuk 250 gram.
Gerookte scamorza is een gesponnen pasta die typisch is voor Midden-Zuid-Italië : met de gerookte Scamorza Croce di Magara breng je de authentieke smaak van traditie op tafel. De gerookte Scamorza Croce di Magara trekt zijn karakteristieke gouden kleur en het onmiskenbare aroma van een natuurlijk rookproces in een beukenhoutkachel.
De gerookte Scamorze Croce di Magara is ideaal om te verrijken smaak uw pastagerechten of uw salade voor een elegante aperitief of gewoon om het bord.
€ 5,95
Andere suggesties…
-
Risotto carnaroli
€ 6,95Risotto carnaroli 500 gram .Carnaroli rijst wordt traditioneel gebruikt voor het maken van Risotto. Deze rijst houdt de vorm beter vast dan andere soorten rijst tijdens het langzaam koken, dat vereist is voor het bereiden van risotto. Carnaroli wordt vaak omschreven als “superrijst” of “Koning van de Rijst”.Gewicht: 500gr.Producent: Riseria Merlano. Regio:Piemonte
-
Glutenvrije Penne
€ 6,95Glutenvrij.Onze Italiaanse leverancier Gragnano is een grootmeester in alles wat met pasta te maken heeft; pasta is een eeuwenoude. kunstvorm voor de hele familie Gragnano. Dat is terug te zien in hun natuurlijke grondstoffen, de ambachtelijke bereiding, het uitgebreide, fantasievolle assortiment en de oogstrelende presentatie van al die verrukkelijke pastasoorten. Doordat Gragnano ook maïs- en rijstmeel gebruikt, is de heerlijke Penne Rigate er ook in een glutenvrije versie. Serveer deze glutenvrije Penne Rigate Senza Glutine op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.
-
Gorgonzola Dolce 100gr
€ 3,79Gorgonzola Dolce 100gr. Volvette gepasteuriseerde koeienmelk en schimmel staan aan de basis van de zachte Gorgonzola Dolce D.O.P. Bij het rijpingsproces wordt de gorgonzola veelvuldig doorboord om zuurstof toe te laten. Dit ademen is essentieel voor de bereiding van de prachtige blauwadertextuur. Na 2 maanden rijping is onze Gorgonzola Dolce D.O.P. geboren. De jongere gorgonzola heeft dan een mediumsterk aroma, een lichtblauw-gemarmerde textuur en een semi-pikante smaak met een klein bittertje. Dat is precies zoals je je Gorgonzola Dolce D.O.P. wenst. Roer de Gorgonzola Dolce D.O.P. door je pasta of drapeer een puntje op je vlees- of groentegerecht. Super voor op de pizza.
-
Risotto arborio
€ 6,95Risotto arborio 500 gram. De Arborio rijst komt uit het extreme Noorden van Pianura Padana, dit heet het Baraggia gebied. Het millde klimaat, het water van de Prealpi en de kleiige bodem rijk aan ijzer geven de rijst specifieke, culinaire eigenschappen zoals buitengewone capaciteit tot het absorberen van de kruiden. De Arborio rijst is een grote korrel en is meestgelief bij Italianan. Tijdens het koken wordt vooral de buitenkant van de korrel gekookt, maar de korrel blijft stevig doordat de kern rijk is aan zetmeel. Deze rijst is vooral gebruikt voor Risotto’s.Gewicht: 500gr Producent: Riseria Merlano.Regio: Piemonte
-
Nero di seppia spaghetti
€ 8,95De Spaghetti al nero di seppia is een beauty binnen de pastawereld. De inktvis heeft zijn inkt aan ons afgestaan om depasta zo mooi donker te kunnen kleuren. De lichte vissmaak maakt de Spaghetti al nero di seppia ideaal voor een pastavisgerecht.Spaghetti al nero di seppia is van natuurlijk Italiaans tarwegriesmeel en helder bronwater uit de Monti Lattari gemaakt.Door het langzame droogproces blijven alle heerlijke voedingsstoffen en pasta-eigenschappen optimaal behouden.Serveer de Spaghetti al nero di seppia met zalmroze reuzegarnalen, tomaat en verse basilicum op een ivoorwit pastabord.
-
Mozzarella di bufala
€ 3,89 -
Burrata
€ 6,98 -
Grana Padano vers afgesneden
€ 9,95