-
5 liter Bak-Olijfolie
De ‘gewone olijfolie’ is zuiverder en daardoor beter geschikt voor frituren. Omdat deze olijfolie voor het belangrijkste deelbestaat uit geraffineerde olie, verandert hij niet van kwaliteit en smaak bij verhitting.
-
Aceto balsamico di Modena
€ 22,95 -
Aceto balsamico serie 10
€ 28,95 -
Aceto balsamico serie 12
€ 37,95 -
Aceto balsamico serie 6
€ 14,95 -
Amarena kersen
€ 9,98 -
Ansjovis filet in potje 80gr
€ 6,55 -
Balsamico azijn uit Modena
€ 7,95 -
Balsamico azijn uit Modena s4
€ 11,90 -
Balsamico extra vecchio
€ 119,50 -
Balsamico vecchio 12
€ 69,50 -
besciamella 500ml
Dit pakje bevat dan ook alles wat je nodig hebt om je Italiaanse gerechten te garneren.
De lang houdbare Besciamella bestaat voor 61,5% uit volle koemelk aangevuld met room, tarwemeel, maïszetmeel, zeezout en nootmuskaat. De koemelk is natuurlijk gepasteuriseerd zodat hij aan alle voedselveiligheidseisen voldoet. Eenmaal open is de Besciamella nog vier dagen te gebruiken. Je wilt de bechamel natuurlijk wel zo vers mogelijk op tafel krijgen. Besciamella is de ideale roomsaus voor je lasagne, cannelloni, soufflé, gratin of groenten. -
Bottarga
€ 22,95 -
Bouillon met funghi porcini
Groentebouillon met champignons. Fattoria Italia maakt bouillonblokjes zonder te verhitten; door deze “koude bereiding” blijven alle natuurlijke smaakvolle ingrediënten in het blokje bewaard. Culinaire afnemers in meer dan 30 landen wereldwijd hebben veel waardering voor deze bereidingswijze. Dan kun je gerust stellen dat onze leverancier de juiste smaak te pakken heeft. Brodo Funghi Porcini is zo’n smaakvol blokje dat je eigenlijk niet kunt missen. Het oorspronkelijke bouillonrecept is verrijkt met eekhoorntjesbrood. Gebruik Brodo Funghi Porcini als basis voor je soepen en sauzen of als smaakmaker in het kookwater van je pasta’s. Er zitten 10 groentebouillonblokjes met champignons Brodo Funghi Porcini in een doosje van 110 gram. Ze worden per
stuk geleverd. -
Bourgondische beenham
€ 8,85 -
Broodje Porchetta
Rucola, rollade van speenvarken gerold in pancetta, rode puntpaprika, gebakken uien, zoete gerookte barbecuesaus.
-
Broodje Romaanse kip
Rucola, licht pittige kipsalade met een topping van verse tomaat en pijnboompitten.
-
Broodje Secreto
Pesto, rucola, gekookte Spaanse Pata Negra, Taleggio kaas, verse tomaten en kappertjes.
-
Broodje tomatentapenade en feta (vega)
Rucola, tomatentapenade, knoflook, feta kaas, pijnboompitten en Parmezaanse kaas.
-
Broodje Truffelei
Truffel en ei: de perfecte combinatie! Truffelmayonaise, rucola, gebakken ei en uitjes, krokant gebakken bacon, zongedroogde tomaat en Parmezaanse kaas. Een heerlijk zacht en romig broodje. Eet smakelijk!
-
Bruschetta brood
€ 2,95 -
Bucatini di Gragnano 500 gram
Alle Gragnano-pasta’s vinden hun oorsprong in het microklimaat van de nabijgelegen Monti Lattari berg. Daar spelen de zon, zee en wind met de wuivende tarwehalmen en rijpt de tarwe onder de beste omstandigheden. De Europese Unie heeft in 2013 alle Gragnano-pasta IGP gekwalificeerd en bekroond als regionale hoogkwalitatieve pasta. Bucatini di Gragnano bestaat voor de volle 100% uit durum tarwemeel. Het is een extra lange, dikke, holle lintpasta die gemaakt is volgens het oude ambachtelijke familierecept. Bereid de Bucatini di Gragnano met pancetta, salami, tomaten, pecorino en verse peterselie en je zet iets heerlijks op tafel.Bucatini di Gragnano weegt 500 gram en is handmatig verpakt.
-
burrata met truffel
€ 4,95