Pasta en Rijst
Mafaldine Tricolore Pasta
Mafaldine Tricolore Pasta di Gragnano .
Een platte en langwerpige pasta met aan de zijkanten een golvende afwerking.
De Tricolore staan voor het wit, rood en groen van de Italiaanse vlag. Deze kleuren worden verkregen door spinazie, tomaat en zoete peper door te pasta te verwerken.
Het komt uit de omgeving van Napels, waar ze ooit fettuccelle ricce werden genoemd. Mafaldine werden genoemd ter ere van de geboorte van prinses Mafalda van Savoye (vandaar de alternatieve naam “kleine koninginnen”).
Mafaldine Tricolore pasta wordt op dezelfde manier bereid als andere pasta op basis van lint, zoals linguine en fettuccine. Het is plat en breed, meestal ongeveer 1 cm (1/2 inch) breed, met golvende randen aan beide zijden met een krul aan de uiteinden die zelfs na het koken goed gedefinieerd blijft.
Heerlijk met vongole en garnalen.
- Regio: Campania
- Per zak verpakt
- Inhoud : 250 gram
- Lactosevrij
- Producent : La Fabricca della Pasta di Gragnano.
€ 6,98