Kruiden & sauzen
- Je kunt "Kreeftensoep" niet toevoegen aan je winkelwagen, omdat het product niet op voorraad is.
Passata-di-pomodoro-pizzasaus-bio
Een passata( 700 ml)bestaat uit rauwe tomaten die zijn gepureerd tot een soort tomatensap. De tomaten zijn tijdens dit proces ontdaan van de zaden en het vel. De passata is niet verhit geweest waardoor de smaak van verse tomaten behouden blijft. Dit product is 100% biologisch. Erg lekker als basis voor soepen en sauzen voor pizza en pasta. fles 700 ml
€ 2,19
Andere suggesties…
-
Gazpacho
€ 4,98 -
Farina 00 granoro
€ 3,98 -
Glutenvrije Penne
Glutenvrij.Onze Italiaanse leverancier Gragnano is een grootmeester in alles wat met pasta te maken heeft; pasta is een eeuwenoude. kunstvorm voor de hele familie Gragnano. Dat is terug te zien in hun natuurlijke grondstoffen, de ambachtelijke bereiding, het uitgebreide, fantasievolle assortiment en de oogstrelende presentatie van al die verrukkelijke pastasoorten. Doordat Gragnano ook maïs- en rijstmeel gebruikt, is de heerlijke Penne Rigate er ook in een glutenvrije versie. Serveer deze glutenvrije Penne Rigate Senza Glutine op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.
-
Pizza deeg kant en klaar
Maak zelf je lekkerste pizza`s met dit deeg. De bollen zijn bevroren en wegen 225 gram genoeg voor een 35 cm grote pizza. Voor een optimaal resultaat bak je de bodem op 250 graden 5 a 6 minuten in de hete oven. Pizza deeg kant en klaar, Dit Pizza deeg is ideaal voor de slimme pizza bakker, het deeg is super !! elastische fijn en met gist gemaakt. Maak zelf je lekkerste pizza`s met dit deeg. De bollen zijn bevroren en wegen 225 gram genoeg voor een 35 cm grote pizza. Voor een optimaal resultaat bak je de bodem op 250 graden 5 a 6 minuten in de hete oven. Tip: verwerk het deeg zo koud mogelijk en bak de bodem een ruime minuut voor in de oven. U kunt de pizza nu rustig en beter beleggen zonder dat uw deeg te slap wordt. Eet smakelijk!