Brood

Klant komt overeen met zone 'Nederland'

Pizzameel Nuvola

Voor welke recepten? Uit het onderzoek en de ontwikkeling van Mulino Caputo komt Nuvola: een zorgvuldige selectie van 100% natuurlijke grondstoffen zonder toevoegingen of conserveringsmiddelen die zorgt voor volume en zachtheid van het deeg dankzij het hoge fermentatievermogen dat van nature aanwezig is in de granen.

FORMATEN:

1 kg
MEELTyp:  0
EIWIT:12,50%
HOUDBAARHEID: 12 maanden
BAKKERIJW260/280
ELASTICITEITW/V 0,50/0,60

Wat zijn de voordelen van lang rijzen?

Gluten, met een uitgebalanceerde verhouding van rekbaarheid, sterkte en elasticiteit, is ideaal voor verwerking in pizzeria’s, patisserieën en in de keuken van chef-koks. Droge en warmte-geïsoleerde omgeving. Ideaal voor deeg dat lange rusttijden en langdurig rijzen in koelruimtes vereist.

Hoe lang moet ik het deeg laten rusten met dit meel?

Voor het klassieke “Napolitaanse deeg” zou het ideaal zijn om jezelf ongeveer 72 uur te gunnen, verdeeld als volgt:

– 48 uur in de koelkast
– 24 uur kamertemperatuur ca. 22 graden

 5,98

Uitverkocht

Categorieën: ,