Vleeswaren

Klant komt overeen met zone 'Nederland'

Soppressata Piccante

Soppressata Piccante

Onze Soppressata  is bereid van grofgemalen varkensdij en -filet met zwarte peper en Calabrische chilipeper. De varkens voor de Soppressata  zijn afkomstig uit Calabrië, Basilicata, Sicilië, Apulië of Capanië, wegen meer dan 140 kilo, zijn ouder dan 8 maanden en hebben een natuurlijk dieet van minimaal 50% granen, maïs, bonen en eikels.

De Soppressata krijgt een natuurlijk omhulsel en wordt met de hand gebonden.

Na een droogtijd van meer dan 40 dagen bereikt de Soppressata  zijn gegarandeerde overheerlijke smaak. Serveer hem als antipasti met versgebakken brood en vijgen of sappige meloen en geniet.

Heerlijke pittige Italiaanse worst om te combineren met een zachte rode wijn .

De pittige salamiworst Soppressata  Piccante uit Calabrië is vacuümverpakt en weegt 200 gram. Hij wordt per stuk geleverd.

  • Italiaanse pittige salamiworst Soppressata D.O.P. Piccante
  • Van Calabrisch varkensvlees, zout, zwarte peper, antioxidant (natriumscorbaat) en conserveermiddelen (kaliumnitraat en natriumnitriet)
  • Per stuk van 200 gram, vacuümverpakt
  • Lactose- en glutenvrij
  • Leverancier: Madeo

 9,95

Categorie: Tags: ,
Zwavel en Sulfieten icon
Zwavel en Sulfieten

Andere suggesties…