Vacature Kok (voor overdag)

24 – 32 uur per week

La Fermata is een Italiaanse delicatessezaak in het centrum van Woerden. We zijn op zoek naar een zelfstandige kok of leerling niveau 3 of 4 met interesse in de Italiaanse keuken. Je werkt overdag, dus geen avond of nachtdienst.

Je bent verantwoordelijk voor een goede voorbereiding van onze winkel. Je werkt voornamelijk met verse producten van hoge kwaliteit. Je werkzaamheden richten zich op het maken van verse maaltijden en lunchgerechten, mis & plas voor de lunch en maken van allerlei delicatessen voor de verkoop. Ook het voorbereiden van catering en buffetten voor feesten en partijen, voorraadbeheer/ bestellingen opruimen en meedenken met nieuwe productontwikkeling behoren  tot je dagelijkse taken.

Daarnaast help je ook klanten in de winkel en adviseer je over producten. Het is fijn (maar geen pré)  als je leerlingen kunt  begeleiden dus in het bezit bent van het certificaat leermeester.

Wat wij vragen:

  • Je bent van dinsdag t/m zaterdag beschikbaar
  • In het bezit van rijbewijs
  • Servicegericht en gastvrije opstelling

Wat wij bieden;

Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring. Je komt te werken in een open keuken in de winkel waarbij direct contact met de klant centraal staat. S

Informeren en solliciteren:

Bij interesse zien wij graag jouw sollicitatiebrief met motivatie en cv tegemoet. Deze kun je sturen naar info@la-fermata.nl t.a.v. Ron van Kuijen.

Voor meer informatie kun je bellen en/of mailen en vragen naar Ron van Kuijen.