Patisserie

Cassatine Siciliana

Cassatine Siciliaans gebak
Dit kleurrijke gebakje is gemaakt van biscuitdeeg, gezoete ricotta, glazuur, gekonfijte vruchten en verse room.
Oorspronkelijk was dit een zeer geliefde feestelijke paastaart op Sicilië. Het kleurrijke gebak is zo’n drie eeuwen oud en vermoedelijk afgeleid van het woord caseata, “kaasmengsel”.Onze Mono Cassata Siciliana oogt inderdaad als een lentetaartje met zijn frisgroene topping.
Kies onze Mono Cassata Siciliana als verrukkelijk aandenken aan het voorjaar of je zomervakantie op Sicilië. Het is een
heerlijke traktatie bij een verse kop koffie, cappuccino of thee.

Van 27% gepasteuriseerde ricotta, gekonfijte bessen, 3,2% amandelmeel, sinaasappelschil, suiker, room, water,
eieren, geharde plantaardige olie, aardappelzetmeel, glucosesiroop, pure chocoladebolletjes, likeur, maïszetmeel,
rijstebloem, rijstzetmeel, gelei, eiwit, sojalecithine, melk, rijsmiddel, guargom en zeezout

 4,95