-
burrata met truffel
€ 4,95 -
Fior di latte pizza kaas 400 gram
€ 7,95De afgeroomde koeienmelk zorgt voor de extra romige Mozzarella Fior di Latte. Deze romige gepasteuriseerde koemelk wordt vermengd met heet water en daarna tot de ideale textuur gemixt. Met trots trekt onze Italiaanse kaasmaker vervolgens het uiteindelijke mengsel aan de roerplank omhoog en zijn zoon glundert bij het zien van zoveel vakmanschap. Hij let op de fijne kneepjes want hij wil niets liever dan de ambachtelijke kaasmakerij voortzetten. Een erfenis waar hij met recht zeer trots op is. De Mozzarella Fior di Latte is vers op zijn lekkerst. Deze koemelkvariant is mager en past daarom ideaal in een gezond mediterraan menu. Mozzarella Fior di Latte is een jonge, zachte roommozzarella van gepasteuriseerde koemelk met een snufje zeezout. Het caroteen in de koemelk geeft hem de zachtgele kleur. Hij heeft een lichtromige smaak. Mozzarella Fior di Latte is speciaal voor jou in julienne-reepjes gesneden en direct klaar om vanuit de verpakking op je ovenverse pizza te strooien.
-
Gepaspte-pizza-kaas
€ 6,95 – € 11,95Gepaspte-pizza-kaas, deze geraspte jongbelegen kaas is ideaal voor het maken van pizza`s . Door zijn zachtheid smelt de kaas goed, hij is licht van smaak en niet overheersend . Te bestellen in hoeveelheid van 500gram of 1 kilogram genoeg voor 5 tot 10 pizza`s. U kunt de kaas ook invriezen .
-
Geraspte Pecorino fijn
€ 4,95Het bergachtige gebied van Sardinië is bij uitstek de omgeving waar de schapen een veelheid aan grassen, weidebloemen en bessen vinden. Het is wellicht dat rijke menu dat de Sardijnse pecorino zijn speciale aroma en dierlijke smaak geeft. Pecorino Romano is een harde kaas van gepasteuriseerde schapenmelk. De belegen kaas heeft ruim 4 maanden mogen rijpen. Deze schapenkaas is harder en zouter dan de Pecorino Canestrato Pepato. Natuurlijk is de Pecorino Romano een heerlijke bron van eiwitten, calcium en vitamines A, B en D.
Strooi de fijn gemalen Pecorino Romano direct vanuit de verpakking op je verse pasta met peper, Italiaanse kruiden en rucola. Zo komt de rijke smaak het beste tot zijn recht. Pecorino Romano is per 100 gram verpakt -
Grana Padano riserva 20 maanden
€ 6,90 -
Grana Padano snippers
€ 12,95 -
Grana Padano vers afgesneden
€ 9,95 -
Kaasplankje Royale
€ 5,95Kaasplankje met 4 kazen, taleggio, Gorgonzola, Pecorino en Testun Occelli all Barolo op een plankje.
-
Mascarpone 250gr
€ 3,95 -
Mascarpone 500gr
€ 6,95 -
Parmigiano Reggiano 0,5 kg
€ 18,95 -
Parmigiano Reggiano 125gr
€ 3,98 -
Parmigiano Reggiano 1kg
€ 29,90 -
Pecorino Romano 200 gr
€ 3,95 – € 11,50Pecorino Romano staat bekend als een pittige harde, zoute Italiaanse kaas gemaakt van schapenmelk. Deze variant is zelfs al speciaal voor u geraspt. De intens zilte smaak komt doordat de kazen tijdens de bereiding gewassen wordt in zeewater. Deze kaas komt uit de Regio Romana. prijs per kilo €39,95
-
Ricotta 250gr
€ 2,39 -
Scamorza Affumicata
€ 5,95 -
Kaasplateau 15 Personen hapjes
€ 79,95Anti pasti kaasplank voor 15 personen. Met: dadel en vijgenbrood, Tuma aya Paya, Testun Occelli al Barollo, Parmigiano Reggianno, Pecorino Brillo (gewassen in de Chianti), Taleggio en Gorgonzola Piccante.
-
Burrata
€ 6,98 -
Mozzarella di bufala 125gr
€ 4,25Mozzarella di bufala 125g Originele mozzarella vol romig met een klein zuurtje. Inhoud 125 gram.
-
Mozzarella di bufala
€ 3,89 -
Foglie di Castagno
€ 8,95 -
Basajo di Pecora
€ 5,95 -
Taleggio
€ 2,59 -
Occelli Orzo Whisky
€ 6,98 -
Gorgonzola Dolce 100gr
€ 3,79Gorgonzola Dolce 100gr. Volvette gepasteuriseerde koeienmelk en schimmel staan aan de basis van de zachte Gorgonzola Dolce D.O.P. Bij het rijpingsproces wordt de gorgonzola veelvuldig doorboord om zuurstof toe te laten. Dit ademen is essentieel voor de bereiding van de prachtige blauwadertextuur. Na 2 maanden rijping is onze Gorgonzola Dolce D.O.P. geboren. De jongere gorgonzola heeft dan een mediumsterk aroma, een lichtblauw-gemarmerde textuur en een semi-pikante smaak met een klein bittertje. Dat is precies zoals je je Gorgonzola Dolce D.O.P. wenst. Roer de Gorgonzola Dolce D.O.P. door je pasta of drapeer een puntje op je vlees- of groentegerecht. Super voor op de pizza.