No allergen information available.
Pasta en Rijst
Glutenvrije Penne
Penne Rigate Gragnano
Glutenvrije penne
Penne de Zite Rigate is van het plaatselijke tarwegriesmeel rondom Napels gekneed.
Penne is een vorm van pasta die bestaat uit langwerpige buisjes die meestal schuin zijn afgesneden onder een hoek van 30 of 45 graden. Penne wordt normaliter met een tomaten-/vleessaus gegeten. Penne is de meervoudsvorm van het Italiaanse woord penna, dat in het Latijn “veer” betekent. Bij penne rigate is de buitenkant geribbeld, bij penne lisce is de buitenkant glad.
De penne wordt op een constante lage temperatuur in alle rust bereid zodat het al zijn goede voedings- en smaakstoffen behoudt. Dat maakt deze Gragnanopasta tot een geweldig kwaliteitsproduct.
De Penne de Zite Rigate is nog volgens het ambachtelijke recept bereid en dat proef je!
Glutenvrije Penne. Onze Italiaanse leverancier Gragnano is een grootmeester in alles wat met pasta te maken heeft; pasta is een eeuwenoude. kunstvorm voor de hele familie Gragnano.
Dat is terug te zien in hun natuurlijke grondstoffen, de ambachtelijke bereiding, het uitgebreide, fantasievolle assortiment en de oogstrelende presentatie van al die verrukkelijke pastasoorten.
Doordat Gragnano ook maïs- en rijstmeel gebruikt, is de heerlijke Penne Rigate er ook glutenvrij.
Serveer deze glutenvrije Penne Rigate Senza Glutine op traditionele wijze met cherrytomaatjes, rucola en mozzarella of met een huisgemaakte ragout van paddenstoelen en verse spinazie.
- Inhoud : 500 gram
- Per zak verpakt
- Herkomst : Italie
- Lactosevrij
- 500 gram
€ 6,95